Novitas 3D City SRL România deține exclusivitatea pentru produsele si tehnologia  CycloMedia Technology B.V. pentru piața din România, Europa de Est și țările din Golf. 

        Tehnologia noastră vă oferă o imagine 3D cu rezoluție de 150 megapixeli , georeferențiată, care cuprinde coridorul rutier în întregime ,direct pe computer sau pe tabletă/telefon.

         Infra3DCity permite administrației să elaboreze planificarea proiectelor, problemele de mobilitate,preocupările legate de siguranța rutieră în orașul dvs. de la locul de muncă. Imaginea exactă a spațiului stradal, accesibil în orice moment prin aplicația Web infra3D, vă oferă informații complete despre obiecte stradale,marcaje, semnalizări,sisteme de iluminat starea suprafeței drumului și alte informații, limitele proprietății(trama stradală),rețelele de gaz, apă , energie electrică , telecomunicații,date de cartografiere și inventariere.

         Cu ajutorul unui senzor suplimentar(laser scanner) puteți evalua starea drumului prin colectarea de date infra3D.

Obțineți informații extinse despre clădiri și fațade datorită imaginilor panoramice de înaltă rezoluție. Puteți măsura distanțe, arii, înălțimi, lățimi fațade de clădiri.

         Geodatele colectate sau urmărite pot fi schimbate prin interfețe cum ar fi GML, DXF, KML, GeoJSON sau ESRI Shape Files.

Până în prezent, produsul nostru a fost implementat în 16 tari, in cele mai importante capitale si orase cum ar fi Berlin, Viena, Goteborg, Zurich, Lahti, Basel, Zagreb, Berna și multe altele. În Romania, orașul Târgu Mureș a fost primul care a beneficiat de tehnologia nostră.

         In concluzie, cu un singur click puteti extrage toate datele suprafețelor procesate din orașul dumneavoastră de la birou sau din orice altă locatie în care vă aflați, de pe telefonul mobil sau tabletă.

         In urma studiilor de fezbilitate care au stat la baza colaborării cu partenerii noștri concluzia a fost ca utilizarea tehnologiei noastre economiseste cu 80% efortul financiar.