SOLUTII

Utilitati

GESTIONAȚI EFICIENT UTILITĂȚILE CU IMAGINI DETALIATE ȘI INFORMAȚII PRIVIND DATELE

Imaginile Novitas 3D City vă permit să planificați și să executați restaurarea utilităților și repararea infrastructurii utilitare mai eficient. Dacă există o avarie a conductelor de utilități, veți putea vedea instantaneu unde sa interveniti pentru a remedia problema, cum este suprafața drumului și unde sunt carcasele transformatoarelor și cutiile de distribuție. Datele Novitas 3D City sunt, de asemenea, un instrument ideal în planificarea rețelei pentru instalarea utilităților in locatii noi.

Locația joacă, de asemenea, un rol important în strategia de înlocuire a rețelelor de utilități, monitorizarea periodică a activelor critice și gestionarea tehnicienilor.

COSTURI STREAMLINE CU INSPECȚII ONLINE LA DISTANȚĂ

Rețelele sunt adesea extinse, în timp ce bugetele și resursele sunt limitate. Inspecția și întreținerea în timp util pot fi adesea o mare provocare. Mediul inconjurator se schimbă constant cu avertismente mici sau deloc, ducând la riscuri și / sau costuri inutile.

Imaginile Novitas 3D City permit inspecții online, fără a părăsi biroul. Puteți cartografia aspectul conductelor și construcția stațiilor de transformare folosind fotografii istorice. De asemenea, veți obține o perspectivă valoroasă asupra tuturor modificărilor reale relevante și a riscurilor implicate.

ÎMBUNĂTĂȚIREA MANAGEMENTULUI ȘI ÎNTREȚINEREA ACTIVELOR CU DATE ACTUALIZATE

Companiile de utilități au adesea contracte de întreținere guvernamentale pentru articolele pe care le operează. Pentru întocmirea acestor contracte și efectuarea întreținerii, este vitală pentru o bază de date actualizată cu toate aceste articole. Adesea, înregistrarea locației și calității activelor este nereala sau variază prea mult față de situația existenta.

Imaginile NOVITAS 3D City vă oferă o perspectivă online despre poziția exactă a diferitelor părți ale unei rețele. De exemplu, puteți vedea de la birou dacă țevile, cablurile sau casele se află pe proprietate privată sau pe terenul municipalitatii. Puteți îmbunătăți calitatea datelor de rețea și a locațiilor acestora fără inspectii sau vizite la fata locului.

REDUCEȚI COSTURILE DE ÎNTREȚINERE CU MANAGEMENTUL VEGETATIEI

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi companiile de utilități este creșterea excesivă a vegetației. Datorită fondurilor limitate, proiectele de control al vegetației sunt adesea abordate în etape, creând un ciclu nesfârșit de întreținere. Serviciile de gestionare a vegetației Novitas 3D City oferă informații valoroase despre utilitățile dvs. Analiștii pot vedea ce stâlpi de linie electrică au atașamente, ce stâlpi suportă echipamente de la terți, câtă sarcină suportă un stâlp și dacă stâlpii sunt înfășurați sau invadați de copaci și alte vegetații. Toate aceste informații permit clienților noștri de utilități să creeze în mod proactiv planuri precise de remediere.

Beneficii:

  • Vizualizați liniile utilitare și comandați remedierea fără a intra vreodată pe câmp
  • Mai rentabil decât metodele tradiționale
  • Siguranță sporită și risc redus, atât pentru companie, cât și pentru publicul larg.

OPTIMIZAȚI REȚELELE CU DATE DE IMAGINI PRECISE

Taxele de conectare ale operatorilor de rețea sunt reglementate legal, în timp ce costul plasării și întreținerii rețelei este în creștere.

Optimizarea pregătirii proiectului este esențială pentru a preveni costurile inutile. O mulțime de informații despre șantierul propus sunt necesare pentru a vă pregăti pentru terminarea proiectului in conditii optime. Cu datele de imagini Novitas 3D City obțineți informații clare asupra situației existente despre locatia dvs. Acest lucru vă oferă o idee mai bună despre ce anume trebuie făcut, tipul de materiale sunt cele mai bune de utilizat și calea optimă pentru conductele și cablurile subterane. Acest lucru poate duce la o reducere drastică a vizitelor la fața locului și la economie de costuri.

COMUNICAȚII

ACCELERAȚI TIMPUL DE LANSARE PE PIAȚĂ CU DATE DE REȚEA DE ÎNALTĂ CALITATE

Industria de telecomunicații a devenit din ce în ce mai complexă, iar furnizorii de servicii de comunicații se confruntă cu presiuni competitive fără precedent. Furnizorii de servicii concurează adesea pentru aceiași clienți, atât întreprinderi, cât și consumatori, în timp ce trebuie să gestioneze inovația tehnologică continuă și investițiile semnificative în infrastructura de rețea de generația următoare, pentru a rămâne cu informatia la zi. Atunci când implementați cele mai noi și cele mai bune tehnologii de rețea și servicii cu cerere ridicată, cum ar fi FTTH și 5G, un avantaj pentru piață înseamnă un acces mai rapid la venituri și o cotă de piață crescută – două componente esențiale ale rentabilității investiției CAPEX. În calitate de lider de piață în domeniul informațiilor de localizare, Novitas 3D City înțelege că datele neconforme cauzează greșeli, întârzieri și contracte neonorate care, duc la depășiri de costuri și la reducerea consumatorilor. Plimbările și inspecțiile manuale tradiționale pe teren sunt costisitoare, consumatoare de timp și necesită un număr mare de resurse umane- ca să nu mai vorbim de faptul ca acestea pun în pericol personalul – deci această abordare nu este eficientă. Novitas 3D City a dezvoltat soluții specializate pentru furnizorii de servicii care accelerează captarea datelor din infrastructura de rețea din lumea reală și le transformă rapid în informații exacte și informații valoroase care îmbunătățesc productivitatea în planificarea, ingineria și operațiunile rețelei. Soluțiile noastre oferă trei avantaje importante care alimentează transformarea digitală: o calitate îmbunătățită a datelor, costuri reduse și timp accelerat de introducere pe piață.

TEHNOLOGIILE Novitas 3D CITY OFERĂ:

  • Insight – Informația de localizare necesară pentru o anumită locație: context și perspectivă (de exemplu, clădiri și drumuri).
  • Accelerare – Informații din ce în ce mai bune conduc la un timp de piață mai bun și mai rapid, creând un avantaj competitiv crucial.
  • Colaborare – Toate informațiile și cunoștințele sunt direct accesibile tuturor părților implicate, oferind o proiecție vizuală coerentă și clară și contextul situației.

TRANSPORT

TRANSFORMAȚI ORICE ESTE VIZIBIL PE CORIDORUL RUTIER ÎN DATE VALOROASE

Novitas 3D City aduce lumea exterioară în interior. Ajutând sectorul logistic și al transportului să măsoare și să analizeze rutele și locațiile, chiar de la birou. Avantajele majore includ optimizarea lanțului logistic, economii de costuri, planificare fiabilă și niveluri sporite de servicii. Inteligența locației optimizează planificarea rutei.

REDUCE RISCUL DE TRANSPORT VERTICAL CU SISTEMUL EFICIENT LAST MILE ȘI PLANIFICAREA LOCAȚIEI

Ghidarea precisă și fiabilă pe LAST MILE și locație este o necesitate în transportul greu. Transportul vertical poate deveni o afacere riscantă fără o planificare amănunțită, unde măsurători și analize precise au fost efectuate folosind imagini actualizate cu o imagine de ansamblu clară. De exemplu, atunci când plasați o remorca la fața locului.

ORARE SPECIALE DE TRANSPORT CU PLANIFICAREA UNEI RUTE AVANSATE

În lumea transporturilor speciale, accentul se pune pe planificarea rutei. Întrebarea este ce obstacole se întâlnesc în timpul transportului de la A la B și ce posibile probleme pot aparea. De exemplu, probleme cu înălțimea podului, un felinar sau o trecere de cale ferată cu îmbarcare prea mare etc. Poate implica, de asemenea, o fereastră de timp într-un interior al orașului, făcând din anumite trasee un punct mort.

OPTIMIZAȚI TRANSPORTUL DE DISTRIBUȚIE CU PLANIFICAREA ÎNCĂRCATĂ A LIVRĂRII

Trei dimensiuni diferite se reunesc în transportul de distribuție. Pe lângă planificarea rutei și planificarea LAST MILE, planificarea livrării este de asemenea importantă. Capacitatea de a determina situația din jurul unui punct de livrare, cum ar fi distanța până la drumul public sau accesibilitatea. Deținerea de date precise în întregul lanț logistic previne costurile de avarie și permite distribuitorilor să facă analize pe baza planificării optime a livrării.